Byggelit_logotyp

Byggelit Stabilväggskiva

En hållfast, och prisvärd väggskiva

Stabil innervägg

Vill du kunna hänga upp till exempel en tv, en tavla eller en hylla på din vägg? Då är är Stabil väggskiva ett rätt val för dig när du bygger. Den är inte bara hållfast och stark utan även prisvärd.

Stabil är en väggskiva som är anpassad att fungera som bas bakom gipsskivor, vilket inte bara spar tid utan även ger dig en stark vägg på vilken du sedan lugnt kan sätta upp din TV på. Stabil väggskiva är testad av SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut, med för ändamålet mycket goda resultat. Stabil väggskiva kan användas i de flesta väggar i huset och ger dig frihet att sedan göra det du själv vill med din vägg oavsett om du planerade det i början eller om du kom på att du vill flytta din tv efter några år.

KORT OM STABIL VÄGGSKIVA
• Hållfast
• Anpassad att fungera med gipsskivor
• Finns i lätthanterliga format
• Ger dig frihet att hänga upp det du vill på din vägg
• Stabil är en prisvärd väggskiva
• FSC-märkt
• Passar de flesta rum

Stabil innervägg format

Stabil väggskiva har ett bra och hanterbart format, allt för att du lättare ska kunna använda väggskivan när du bygger dina väggar. Stabil väggskiva fungerar både på enskilda väggar som i hela rum. Den är anpassad att fungera bra bakom gipsskivor.

Hållfasthet Stabil innervägg

Här visar vi de de testresultat för de olika provväggarna vid vertikalt tryck till brott och horisontalt utdrag till brott utförda av SP, Sveriges Tekniska Forskningsinstitut. Siffrorna anger medelvärde av tre prov per väggmaterial

(1,0 kN=100 kg, träskruv SPAX-S 5,0x60)

Format: 2500 x 897 x 12 mm
2500 x 1197 x 12 mm

Ovan visar vi resultatet av infästningshållfastheten genom tryck till brott på ett plåtskåp, monterat med två skruvar

(Träskruv SPAX-S 5,0x60)

Vanliga frågor och svar om
Stabil innervägg

Återkom gärna snart, vi jobbar med att svara på frågor och kommer att uppdatera sidan inom kort.

Vill du köpa Byggelits Stabil väggskivor?

För att köpa Stabil väggskivor, kontakta närmaste återförsäljare så hjälper de dig, länk till våra återförsäljare hittar du nedan. Du är även välkommen att maila oss på info@byggelit.se så hjälper vi dig att hitta rätt.

Hitta en återförsäljare nära dig >>

Byggelit Stabil innervägg