Byggelit rekryterar för framtiden

Med ny energi satsar vi mot framtiden


I mer än 60 år har Byggelit varit en pålitlig leverantör av spånskivor tillverkade av miljöcertifierad norrländsk träråvara. Vi uppfattas som trygga och lösningsfokuserade av våra kunder och det är vår fortsatta ambition när vi går in i vår stora förändrings- och expansionsfas.

Med ny energi satsar vi mot framtiden med en bas av samma kvalitetsprodukter som tidigare, samt en nyutvecklad och viktig förädlad tjänst för kunder som vill använda skräddarsydda spånskivor för att bygga bättre och smartare. Vår ambition är att bli bättre tillsammans med våra kunder. Därför rekryterar vi nu för att hitta dig som tillför kompetensen att jobba mot framtiden, utveckla vilka produkter vi ska erbjuda och speciallösningar där vi tillför värde för våra kunder framåt.

Fem snabba om Byggelit

Träffa två av våra medarbetare

Amanda Nord, arbetsledare

“Jag trivs på Byggelit eftersom jag får jobba med trevliga människor, och jag får vara delaktig och hjälpa till i processer.”

Karl Olofsson, utvecklingsingenjör Teknik

“Inom det närmsta året på Byggelit så ser jag främst fram emot att jobba med maskinsäkerhetsfrågor i hela fabriken, och att förbättra dem”

Bra ledare är en nyckel


Peter Lundblad, VD Byggelit

“Rätt personer ska få rätt förutsättning att utvecklas. Så ser vi till att de får rätt träning, fysiskt men framförallt intellektuellt. Hur ser morgondagens problemlösningar ut?

Hur blir vi bättre chefer? Hur blir vi bättre medarbetare? Det står Byggelit för nu, och i framtiden.”

Just nu söker vi


Spontanansökan

Är du intresserad av att arbeta hos oss?