Byggelit_logotyp

Byggelit rekryterar för framtiden

Med ny energi satsar vi mot framtiden

I mer än 60 år har Byggelit varit en pålitlig leverantör av spånskivor tillverkade av miljöcertifierad norrländsk träråvara. Vi uppfattas som trygga och lösningsfokuserade av våra kunder, och det är vår fortsatta ambition när vi går in i vår stora förändrings- och expansionsfas.

Med ny energi satsar vi mot framtiden med en bas av samma kvalitetsprodukter som tidigare, samt en nyutvecklad och viktig förädlad tjänst för kunder som vill använda skräddarsydda spånskivor för att bygga bättre och smartare. Vår ambition är att bli bättre tillsammans med våra kunder, och nu rekryterar vi för att hitta dig som tillför kompetensen att jobba mot framtiden, utveckla vilka produkter vi ska erbjuda och speciallösningar där vi tillför värde för våra kunder framåt.

TRÄFFA BYGGELIT

5 snabba om Byggelit

  1. Grundades av familjen Persson som än idag är engagerade ägare av bolaget.
  2. Bolaget har sitt säte i Lit, strax utanför Östersund, med en fabrik som tillverkar spånskivor och högteknologisk CNC-maskin som möjliggör speciallösningar.
  3. Byggelit omsätter idag 300 miljoner kronor och är idag ca 70 anställda.
  4. Bolaget befinner sig i en spännande tillväxtresa med ökat fokus på speciallösningar som ska tillföra värde till strategiska kunder inom byggbranschen och husindustrin.
  5. “Team Byggelit” är vår devis. Laget är starkare än jaget. Därigenom jobbar vi för att utveckla individen såväl som laget.

Träffa två av våra medarbetare

“Jag trivs på Byggelit eftersom jag får jobba med trevliga människor, och jag får vara delaktig och hjälpa till i processer”

- Amanda Nord, arbetsledare

“Inom det närmsta året på Byggelit så ser jag främst fram emot att jobba med maskinsäkerhetsfrågor i hela fabriken, och att förbättra dem”

- Karl Olofsson, utvecklingsingenjör inom teknik

BRA LEDARE ÄR EN NYCKEL

Rätt personer ska få rätt förutsättning att utvecklas. Så ser vi till att de får rätt träning, fysiskt men framförallt intellektuellt. Hur ser morgondagens problemlösningar ut?

Hur blir vi bättre chefer? Hur blir vi bättre medarbetare? Det står Byggelit för nu, och i framtiden. 


- Peter Lundblad, VD Byggelit

Just nu söker vi: