Byggelit_logotyp

Byggelit
elitsortiment

Elitsortimentet

Ett sortiment från Byggelit som förenklar byggandet och sparar
tid med smarta lösningar, design och detaljer.

Välj ett smartare sätt att bygga
I Elitsortimentet har Byggelit samlat ett antal produkter som har utvecklats, testats och producerats för att underlätta för dig som ska renovera eller bygga nytt. Produkterna behöver till exempel inte efterbearbetas utan när de väl är monterade på plats så har du en färdig vägg eller färdigt tak. Det gör att du spar tid och ger ett proffsigt jämt resultat.

Alla produkter inom Elitsortimentet är dessutom konstruerade med smart lösningar som gör att du har valet att själv geomföra monteringen utan att du har lång erfarenhet av bygga.

 

Elitsortimentet

Elittaket

Elittaket är ett klassiskt och snyggt innertak som med sin enkla montering gör det enkelt att sätta upp. Taket finns i ett antal olika dekorer/strukturer som ger dig valmöjlighet att skapa den känsla som du vill ha. Snyggt och klassiskt.

Elittaket produceras i Byggelits fabrik i Lit och består i sin kärna av spån gjort från träd från skogar i norra Sverige.

Läs mer om Elittaket här >>

Elittaket Light

Elittaket Light är en nyhet i Elit- sortimentet. Det är ett Elit innertak där vi har förberett och monterat spotlights i takskivan direkt vid leverans. Elittaket Light har samma enkla montering som det övriga Elittaks sortimentet och har samma dekorer, så går med andra ord att kombinera med takskivor från Elittaket med samma dekor. 

Elittaket Light är en produkt som är framtagen och producerad av Byggelit då efterfrågan av att kunna montera innertak enkelt,  smidigt  och med snyggt resultat.

Läs mer om Elittaket light här >>

Elitväggen

Elitväggen är en praktisk lösning till dig som behöver en tålig innervägg för kontoret, barnrummet, förrådet, sovrummet - för de flesta rum med andra ord. Väggen sätter du enkelt på plats med hjälp av våra tydliga monteringanvisningar. Och när väggen väl är på plats så är du klar. Elitväggen kräver inte någon efterbehandling i form av målning eller tapet. Elitväggen passar dessutom väl ihop med de olika dekorerna i Elittakssortimentet.
 

Läs mer om Elitväggen här >>


 

Byggelit svarar på 
dina frågor

Vanliga frågor och svar om
Elitsortimentet

Vad innebär Elitsortimentet?
Byggelit svarar: Ett konsumentrelaterat sortiment, som för kunden anses vara en färdig produkt när den är monterad .  Elitsortimentet omfattar färdiga innertak och väggar som inte kräver någon efterbehandling samt hyllsortiment och garderober.