Byggelit Elittaket Light

Innertaket
med inbygda
spotlights

Elittaket Light

Elittaket som med inbygda spotlights och smart montering som gör det senklare att sätta upp ett tak och få ett ljusare rum..

Elittaket Light är en nyhet i Elitsortimentet. Det är ett Elit innertak där vi har förberett och monterat spotlights i takskivan direkt vid leverans. Elittaket Light har samma enkla montering som det övriga Elittaks sortimentet och har samma dekorer, så går med andra ord att kombinera med takskivor från Elittaket med samma dekor. Elittaket Light™ gör att du sparar tid och pengar då du inte behöver borra och montera fristående spotar i takskivan. Elittakets konstruktion gör dessutom monteringen enkel och kräver inte några förkunskaper.

KORT OM ELITTAKET LIGHT
• Sparar tid - monterat vid leverans
• Slipp krångling borrning och mätning
• Innertak med enkel montering
• Teket kräver ingen efterbearbetning
• Passar alla rum
• Svanenmärkt
• Prisvärd renovering
• FCS märkt
• Klassiskt och snyggt resultat

Elittaket Light dekorer och format

Elittaket Light finns framförallt i dekoren Vit Struktur, men kontakta oss gärna om du har ett intresse av någon annan dekor. Vid större kvantiteter kan vi producera i andra dekorer och ibland har vi mindre partier i andra dekorer. Kontakta oss via info@byggelit.se. Själva spoten bygger cirka 30 mm i extra takhöjd.
 

Mönster: Vit struktur
Utförande:Not och fjäder på 4 sidor samt V-fog
Stomme:Spånskiva i kvalitet P2
Folie:Miljövänlig polypropen
Antal skivor per paket:       1 st/ paket
Ytans ljusbeständighet:6 enligt DIN-norm 53389
Bredd300 mm, 600 mm
Tjocklek12 mm

Frågor och svar kring 
Elittaket Light 

Återkom gärna snart, vi jobbar med att svara på frågor och kommer att uppdatera sidan inom kort.

Vill du köpa Elittaket Light?

För att köpa Elittaket, innertak, kontakta närmaste återförsäljare så hjälper de dig, länk till våra återförsäljare hittar du nedan. Du är även välkommen att maila oss på info@byggelit.se så hjälper vi dig att hitta rätt.

Hitta en återförsäljare nära dig >>

 Elitspoten

För dig som ändå vill ha möjligheten att montera en spot precis där det passar dig, så har vi även tagit fram Elitspoten som ett tillbehör till Elittaket. Spotlighten håller hög kvalitet och är riktbar. Kontakta oss för mer information; info@byggelit.se
 

Elittaket Light, vit struktur
xx kr/paket (1 skiva)

Elitspot
xx kr/förpackning